Ilma-vesilämpöpumpun etuna maalämpöpumppuun verrattuna on edullisempi hankintahinta sekä helppo asennettavuus.

Usein esimerkiksi maaperä tai maalämpökaivoille tarvittava tila hankaloittaa maalämpöpumpun asennusta. Näihin kohteisiin ilma-vesilämpöpumppu on optimaalinen ratkaisu.

Tästä pääset tutustumaan tietosuojaselosteeseen.

Miksi valita
Ilma-vesilämpöpumppu?

0 %
säästö lämmityskuluissa
0
Vuoden takuu???

Pienennä reilusti hiilijalanjälkeäsi

Valitsemalla uuden, energiatehokkaan ja ympäristöystävällisen ilma-vesilämpöpumpun pienennät myös hiilijalanjälkeäsi. Uudet energiapihit ilma-vesilämpöpumppumme käyttävät uutta, entistä ympäristöystävällisempää R32-kylmäainetta. Uudella kylmäaineella toimivat mallit ovat hiilijalanjäljeltään kuusi kertaa pienempiä kuin edelliset mallit.

Ilma-vesilämpöpumppuja on useita erilaisia malleja ja kokoluokkia. Autamme sinua mielellään valitsemaan omaan taloosi parhaiten sopivan laitekokonaisuuden.

Harkitsetko ilma-vesilämpöpumppua?

Ilma-vesilämpöpumppu toimii päälämmönlähteenä koko kiinteistölle, mutta myös varalämpöä tarvitaan. Suomen olosuhteissa ulkolämpötilan laskiessa rajusti, yli 20 pakkasasteen, ilma-vesilämpöpumpun lämmitysteho ja hyötysuhde heikkenevät, jolloin tueksi lämmitykseen tarvitaan osittain vaihtoehtoista lämmitysjärjestelmää. Yleensä varalämpönä käytetään sähköä, mutta myös vanhan öljyjärjestelmän jättäminen rinnalle on mahdollista.

Ilma-vesilämpöpumppu maksaa itsensä takaisin n. 4–8 vuodessa, koska se tuo sinulle 50–70 % säästöt lämmityskustannuksissa

Ota meihin yhteyttä, vastaamme
mahdollisimman pian

Energy Center Finland Oy on Pirkanmaalla paikallinen toimija sekä myös valtakunnallisesti  toimiva uusiutuviin energiaratkaisuihin ja talotekniikkaan erikoistunut ammattiliike. Palvelumme toteutetaan ammattitaitoisesti ja asiakaslähtöisesti. Tärkeimpiä kulmakiviämme ovat vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys.