Ilmalämpöpumppu soveltuu kaikkiin rakennuksiin ja toimii kaikissa ulkolämpötiloissa

Ilmalämpöpumput voidaan jakaa yleisesti kolmeen pääkategoriaan niiden asennettavan sijainnin mukaisesti: eri ilmalämpöpumppumalleja voidaan asentaa seinään, kattoon tai lattialle. 

Tästä pääset tutustumaan tietosuojaselosteeseen.

Miksi valita
ilmalämpöpumppu?

0 %
säästö lämmityskuluissa
0
Vuoden takuu???

Ilmalämpöpumppu on energiatehokas ratkaisu
lämmitykseen ja jäähdytykseen

Ilmalämpöpumpulla voit lämmittää ja viilentää omakotitalot, kesämökit ja muut tilat helposti sekä energiatehokkaasti. Lämpöpumpun avulla voit säästää sähkö- tai öljylämmitteisen asunnon lämmityskustannuksissa jopa 50 %. Ilmalämpöpumppu toimii myös ilmastointilaitteena ja kosteudenpoistajana parantaen asumismukavuutta kesähelteillä ja säästäen energiakuluja talven pakkasilla.

Ilmalämpöpumpun toimintaperiaate lyhyesti

Ilmalämpöpumppu koostuu kahdesta yksiköstä: sisäyksiköstä ja ulkoyksiköstä. Kompressori tuottaa tarvittavan paineen kierrättämällä yksiköiden välillä kylmäainetta.

Ulkoyksikössä kylmäaine höyrystetään. Höyrystyessään kylmäaine sitoo tehokkaasti lämpöenergiaa itseensä. Tämän jälkeen kylmäaine siirretään sisäyksikölle, jossa kylmäaine nesteytetään. Tässä yhteydessä lämpö luovutetaan kylmäaineesta.

Koko prosessin pyörittämiseen kuluu ulkolämpötilasta riippuen jopa vain noin viidesosa sähköenergiaa verrattuna siihen, minkä laite tuottaa takaisin lämpöenergiana!

Harkitsetko ilmalämpöpumppua?

Haluatko säästää lämmityskustannuksissa tai kaipaatko viilennystä kesähelteille? Meiltä saat kustannustehokkaat viilennys- ja lämmitysratkaisut niin pieniin kuin isoihinkin tiloihin. Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä teille sopiva ratkaisu.

Ota meihin yhteyttä, vastaamme
mahdollisimman pian

Energy Center Finland Oy on Pirkanmaalla paikallinen toimija sekä myös valtakunnallisesti toimiva uusiutuviin energiaratkaisuihin ja talotekniikkaan erikoistunut ammattiliike. Palvelumme toteutetaan ammattitaitoisesti ja asiakaslähtöisesti. Tärkeimpiä kulmakiviämme ovat vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys.